Den som är med i leken.Det riktiga livet har visst satt igång igen och minnerna från spontanresor och ligga-i-gräset-och-läsa-en-bok-mys sitter som ett fint minne bakom ögonlocken. Hösten är verkligen här nu och det känns in i hela kroppen. Raggsockor och värmeljus.

Den senaste tiden har jag varit hemma ca sju timmar per dygn och då har jag sovit. De nya ettorna har lekts in och i skolan har vi börjat läsa politik. Och jag har köpt en ny kalender, penna och anteckningsblock. Det finns en hel del bra saker med att det blir höst ändå.

Lyckan är en gul kantarell gömd under gula löv.

 

 


Det är himla fint att ha en karl som ger sig ut på kantarelljakt undertiden man sover efter jobbet. Då blir det skogsguld till både lunch och middag. Åh så gott!

En WayOutWest-lördag.

Vi var ju såklart på festivalen i lördags också!Först tittade vi på Tallest Man on Earth som var något av det bästa på hela festivalen.Slog oss ner i gräset för att lyssna lite på Jayhawks.Fick tjusiga tändare. Jag valde en med jordgubbar på.Min.Loney Dear spelade fint.
Sen stökade vi runt, vejde för spårvagnar och önskade att vi fick bo i Göteborg hela tiden. Med eller utan festival.


Fest på en balkong och dans med Wii.

I tisdags träffades alla vikarier på jobbet på en balkong.Hemma hos fina Patricia som bor tjusigt vid sjön.
Vi var rätt så fnittriga å sådär.

Vi blev tillslut ganska många som hade himla trevligt med vin och frågelekar.När det blev lite för kallt för att sitta ute gick vi in och dansade oss varma med wii.Sen gick vi på små grusvägar in mot staden för att sitta på uteservering tills klockan slog stängning.
En himla trevlig kväll med fint folk som jag min lyckost har fått spendera hela sommaren med!

En WayOutWest-fredag.Vi började festivalen med Edward Sharpe & the Magnetic Zeros. Fint som tusan och en perfekt start.Efter Christian Kjellvander som var så bra att jag missade att fota satte vi oss i gräset med öl..Och Avett Brothers!Vädret var ungefär så bra som det bara kan bli.I väntan på Explosions in the sky sprang fåglarna på taket.Ojojoj. Så.jäkla.fint.Lite Fleet Foxes bland tokmycket folk.När natten kom mötte vi upp fina Karin och annat trevligt folk.
Det blev Dundertåget på Pustervik som var grymt. Ja, förutom killen framför som envisades med att prutta hela tiden.

Det var den första festivaldagen det!

Återigen gryr dagen.

Vaknade vid 7 pigg och pirrig men hanen är tröttare så jag får väl sitta här och vänta med att börja denna underbara dag en stund till. Först på listan står hotellfrukost. Sen får vi se om det blir bad och bastu idag igen eller om vi drar och ner till stan innan vi möter upp syster för lunch. Klockan ett börjar första bandet spela. Pepp pepp!


WoW (Nu nu nu äre fest)Väskan är packad och spelschemat gjort. Nu tar jag min man under armen och åker till Way out West!

Sandigs.


Dagens frukost/lunch hämtades från Sandy's och intogs nere vid vattnet tillsammans med min bästa. Yummie. Nu ska jag försöka sova några timmar innan min näst sista jobbnatt för den här sommaren.

Ett välkommet avbrott.
När jag gick av jobbet i tisdags åkte jag hem, väckte min hane och packade väskan. En impuls som tog oss till Öland där vi låg på stranden i timmar tillsammans med massa välstekta semesterfirare, åt middag på världens bästa Pappa Blå, sjöng karaoke på mitt föredetta stammishäng och sov i världens varmaste rum. Dagen efter köpte vi med oss picknick och åt frukost vid slottsruinen och hängde på stranden några timmar till. Så himla värt att få komma bort från Växjö när man är ledig och det är varmt varmt varmt.

Nu är jag dock tillbaka till verkligheten och jobbet. Men inte gör det mig något när det bara är fyra nätter kvar på schemat för den här sommaren!

RSS 2.0