Fredagsvisan v.4Nej Håkan, du var inte bättre förr. Det här är underbart.


Snart snart snart.

Nu är det dags för mig att sova om jag ska orka upp när klockan ringer kl 03:00 inatt. Känner mig som en bebis. Förutom det att bebisar inte kan vara särskilt peppade på London. Peppad är i och försig en underdrift.

Iiihhh!

Le Moustaches

En dag som egentligen inte skulle innehålla någonting blev helt plötsligt fullspäckad med inspelning av en minifilm, möten, tvätt och telefonsamtal. Kanske vore det bra att skriva packlistan till London också. Och mäta handbagaget.. Äh, först ut blir bandbokarmöte!


Tystnad.

Att jobba natt har verkligen sina fördelar. Det är nästan helt tomt på gatorna, man träffar söta tanter och farbröder, det är bra betalt för ett extrajobb och jag får arbeta tillsammans med ett grymt team.
Men det bästa är nog ändå när man kommer hem klockan sju en söndagmorgon när alla andra sover, det är helt tyst och man tittar ut och ser att solen är på väg upp.
Fredagsvisan v.3Helt jäkla underbar kvinna.

Lagerhaus.Fyndat på lagerhaus: frukostbricka och två tjusiga (och rymliga!) vinglas.
Totalt pris: 24 riksdaler.
Humör: Nöjd.

Lemon.I morgon kommer det några fina hit på middag och för att inte behöva stressa med allt en timma innan 7 förfixade jag lite idag. För hanens lyckas skull var det bra att det blev en massa citroner över så han fick onsdagsmuffins (som för övrigt är väldigt underskattade).

Someone told me that in about 50 years, no one will speak Latin, probably. Not even Latin people.


An education kan få vilken tråkdag som helst att bli bra.

Wizards.Nytt år innebär inte bara ny blogg utan även ny kurs. Idag var det första lektionen i filmvetenskap där vi fick titta på Trollkarlen från Oz. Lite Alice-aktigt, mycket fint. Att sitta på en pinnstol i nästan två timmar är däremot mindre trevligt för baken.


Finfredag.


Vi blev bjudna på födelsedagsmiddag hos Daniels föräldrar.Min kärlek kan baka tårtor han. Glasstårta med after eight/maräng är vuxet.Spelade alias och röda laget (vi) sprang i förväg.Koncentration....och likör.


Sen har jag bara jobbat och sovit.

To do / DoneFy tusan vad segt det går med tentan. Eller än så länge går det inte alls.. Istället lyssnar jag på den här:En himla massa för nästan inget alls.Idag har jag handlat upp en mindre förmögenhet inne i stan. Älskar slutet på rean när det blir halva reapriset och inget folk i affärerna. Det dumma är att allt blir så dyrt när det nästan inte kostar någonting..Finaste stora och mjuka halsduken från Monki.Annan fin halsprydnad från samma affär (som för övrigt borde starta med något slags förmånskort då nästan alla mina pengar försvinner ner i deras kassa).En alldeles egen lila buddha som har fått hedersplatsen i fönstret.

Sen blev det en himla massa annat också, som en klänning och en sovströja från Monki och en bok med 500 recept på asiatiska rätter. Yummie!


Nu ska jag börja med min tenta.


RSS 2.0