Varva ner.


Ligger i sängen och lyssnar på Clara Lidström i Sommarpratarna i P1. Allt runt omkring är mörkt, jag är ensam, vinet som intogs med fina Karin tidigare ikväll surrar fortfarande lite i kroppen, Clara pratar om trånga jeans och vida kjolar och allt känns så himla bra.

Under nattens timmar har jag kommit fram till att de flesta problem skapas i ens egna huvud. Saker, personer och händelser är ju inte så där galet komplicerade egentligen. Inte som jag ofta kan tro. Om jag tänker efter så är jag nog ganska nöjd.

Melon, jordgubbar och banan.God frukost, solsken, varmt, sovmorgon och en ledig natt. Det verkar bli en himla bra dag det här!

Somliga går i randiga skor.Idag har jag varit helt ledig och nästan inte gjort något vettigt alls. Nu ska jag däremot ta på mig skorna och åka in till stan för att äta middag. Lyxtorsdag!

Play for me and I will sing.

I fredags for jag och Daniel från en varm och mysig stuga till ett något kallare och livfullare Nässjö där han skulle spela med sitt braiga band. Det såg ut lite såhär:

 

 

 

 

 

 

 

En fantastiskt bra kväll och vill man ha soundtracket till bilderna kan man lyssna här.


Sommardagar i en röd stuga.
Den senaste veckan har varit helt fantastisk. Att få spendera tid i en stuga långt bort från verkligheten tillsammans med den finaste man vet är nog det bästa man kan göra. Det är bara synd att tiden går så himla fort. Inatt börjar jag jobba men jag tänker drömma om gräs under fötterna och långa nätter med kortspel och vin varenda ledig stund de kommande åtta veckorna.

Fyndnytt


Två nya traderafynd har kommit hem till mig. En finfin babuschka och en ljusgul klänning med prickar, volanger och knyt i midjan. Nu blir det både fint i lägenheten och på kroppen!

Tidigt imorgon åker jag och min man iväg till en stuga mitt ute i skogen, så om det blir tomt här en vecka så vet ni varför. Men förhoppningsvis kommer jag tillbaka med ny energi, bruna ben och kameran fullproppad med bilder!


Sommarbär


Efter förmiddagens träningspass köpte jag med mig jordgubbar hem från en pojk som stod brevid vägen. Det resulterade i världens bästa frukostlunch tillsammans med banan och yoghurt. Yummie! ♥

Fri för en stund.Nu har jag lämnat in mitt sista arbete och det betyder att jag har sommarlov! Ikväll ska jag fira det med ett danspass, god mat och ett glas vin. Sen ska jag läsa för att det är roligt, titta på filmer jag har missat och spela musik så högt det bara går.

Ursäkta avbrottet. Jag har ätit.

Onsdag: Fina Angelica tog studenten och det bjöds på saknad släkt och himmelsk mat.Torsdag: Vi hade avslutningsfest med grillning och lekar. Kameran var tyvärr inte på plats så jordgubbar får symbolisera den fantastiska smultron/jordgubbsbålen som Ida blandade ihop.Fredag: Min hane tog examen och jag lagade mat i nästan åtta timmar. Men gott blev det.Lördag: Världens bästa systerson fyllde år och det bjöds på jordgubbstårta av bästa sort.
Söndag: Mjukglasspaus på Liseberg efter Balder och Uppskjutet som är mina top-två-lisebergsfavoriter.


Nu är jag mätt.

RSS 2.0