Question mark

Fina Mariell har knåpat ihop elva frågor som jag tänkte ge mig på att besvara en sen torsdagskväll som den här när tentaböckerna ligger och väntar men kroppen vill krypa ner i sängen och sova så nära som det bara går.

1. if you could only eat one thing for the rest of your life, what would it be?

Pannkakor såklart. Massa massa pannkakor!

2. travel the world with the same people for the rest of your life or live in the same house until you die?

Resa runt runt runt med mina fina.

3. one thing you wish were healthy?

Ostbågar och vin. Ingen kväll är dålig om man har ostbågar och vin till hands.

4. rain four days a week all year or never again see a cherry blossom?

Så länge det är garanterat sol de andra tre dagarna så kan det regna fyra. Då hinner jag göra sånt som man inte vill när solen skiner.5. your favorite blog?

Det finns så många som jag tycker väldigt mycket om. Några kan man läsa om här!

6. that movie that you see when you’re home alone for the weekend and you make hot chocolate and eat pizza or toast for dinner?

Nick and Norahs infinite playlist, Almost famous eller någon annan film som innehåller det bästa som finns; kärlek och musik.


7. the last thing you do before you go to sleep?

Pussar på Daniel. Fast oftast har han redan somnat men jag pussar ändå.
8. why is your best friend your best friend?

För att hon får mig alltid på bra humör och känner mig bättre än någon annan. Vi har varit bästisar så länge jag kan minnas och hon är allt det man kan önska sig av en bästa vän. Trots att hon envisas med att resa alldeles för långt bort på tok för ofta finns hon ändå alltid nära och när hon väl är i Sverige pratar vi minst en gång om dagen. Ofta tre. Hon är min bästa vän för att hon är stark, tror på sig själv och följer sina drömmar och för att hon har så himla mycket kärlek att ge. Plus att det bubblar i hela henne varje gång hon skrattar. Fina perfekta Louise.9. biggest guilty pleasure?

Titta på gamla avsnitt av The Hills. Hela dagen. Inte gå upp ur sängen mer än för att värma en pirog i mikron.

10. a life without fruit or never having curtains?

Aldrig gardiner! Halva min kost består ju utav bananer och vindruvor. Och tänk att aldrig få äta färsk ananas. Nä fy!

11. if you could add a bodypart, what would it be and where would you have it?

Jag hade valt ett till öga placerat ganska långt upp i pannan som är helt oberoende av de andra två. Då kan jag äntligen skriva samtidigt som jag tittar på powerpointen på föreläsningarna, skriva sms utan att missa något i filmen och läsa bok samtidigt som jag går fort. Väldigt praktiskt.Den andra helgen i april.


Hade förfest med Ozzy och Tony.


Gick på 25årskalas hemma hos Björn.


Tog med oss en bakispåse som present. Funkar alltid!


Söndagsmys med min lilla skrutt.


Tittade på tre Wallanderfilmer och åt kladdkaka på Gefle EK med Daniel och Malin.


Och pausade ibland för att springa ner till den här lilla tråkmånsen.

Kort och gott, fint jag mått!


Apriltankar.Saker som jag inte förstår:
1. Det är redan mitten av april..
2. Det är mitten av april men det snöar, regnar och blåser om vartannat.
3. Hur jag ska hinna allt jag vill göra när jag har så mycket jag måste göra.
4. Varför jag är sugen på att träna samtidigt som jag är sugen på chips..
5. Varför posten helt plötsligt har blivit ett orosmoment istället för något trevligt. Dumma räkningar.

Knäppt.

I helgen har jag varit helt ledig från jobbet. Jag har hunnit med att plugga ikapp sådant jag skjutit upp, pyssla lite här hemma, gå långa promenader med Alfons, träna, läsa och så en utgång med jobbet. Så jäkla fantastisk helg helt enkelt!


Påskafton

Jag har precis kommit hem från jobbet och ska alldeles strax sova några timmar innan det vankas påskmiddag och ännu en jobbnatt. Men först vill jag passa på att hälsa er en riktigt glad påsk. Hoppas ni får en trevlig påskafton med massor av god mat och andra trevligheter!


Äntligen hemma.

Jag har varit lite frånvarande ett tag för flytten har tagit upp nästan all min lediga tid. Men nu tänkte jag att ni skulle få smygkika lite på hur det ser ut här hemma än så länge!På en av alla loppisturer hittade vi de här två skönheterna. Nu står bänken i hallen och tevagnen ser ut såhär:Allt utom TP och blomman är från olika små loppisar.Lampan och stolen hittade vi i en lada mitt ute i skogen efter ett tips från en klasskompis. Så himla snällt att dela med sig av sina smultronställen!Lampan får stå i vardagsrummet tillsammans med skivsamlingarna. Det bästa är att vi fick hur många LPskivor som helst av Daniels farbror. Massa Sabbath, Zeppelin, Stones, Zappa mm och jag blev som ett barn i en godisaffär. ♥Och min finaste tavla har fått en plats (ovanför skivbackarna) och jag är så glad att vi äntligen bor i ett hem som verkligen känns som hemma!
RSS 2.0