Söndagssyssla.

Igår sov jag längre än fem timmar i sträck för första gången på över två veckor. Så efter sovmorgon och långfrukost kände jag mig redo för att ta Daniel och Malin under armen och åka på loppistur!
Det är egentligen stängt för säsongen så idag var det jättemycket folk och megakö så vi fick stå utanför och vänta en stund.
Det fanns så himla mycket fina grejer som jag hade velat visa men det var så trångt så kameran fick tyvärr åka ner i väskan efter bara en liten stund.Men snart ska jag i alla fall visa vad fint jag fick med mig hem. Riktiga söndagsfynd vill jag lova!

Still got the blues.

Igår anordnade vi blueskväll på Palladium. Himla fint och som tur var kom det massor av männsikor och lyssnade!Bland annat spelade Blue Notes som var ett band fullt med skickliga musiker. Grymt.
John Biber Band och Blue Creature and the Bernadottes. En himla fin spelning.

Sedan vandrade jag vidare till konsthallen där jag skulle sitta med i ett panelsamtal och diskutera kultur tillsammans med Benshi. Det var så himla kul för jag tycker inte om att prata inför publik men det här gick bra!

Det var lördagen det. Min söndag har nästan varit ännu finare men det berättar jag om imorgon. Godnatt!

Det bästa starten {IG-pictures}

Dagen började att jag lyssnade på bästa First Aid Kit i sängen.När jag kände mig redo blev det dusch och finklänning på.Jag och Daniel skulle nämligen iväg på frukostdate! När man vet att man knappt kommer hinna se varandra på hela helgen är det bäst att lyxa till det en helt vanlig torsdag.Sedan kom jag hem och gick långpromenad med min andra stora (fast ändå ganska lilla) kärlek.

Vilken fantastisk start på dagen! Nu är jag tokredo för grupparbete och träning.

För precis en vecka sedan.

Förra helgen hade jag och Daniel fest med massa vänner som vi bodde tillsammans med under det första året i Värmland. Det var fullt i vår lilla tvåa och såg ut ungefär såhär:
Vi åt en himla massa mat och sedan åt vi ännu mer cupcakes som finaste Karin hade bakat.
Sedan åkte instrumenten fram och vi satt och sjöng och spelade hela natta. Precis så som det alltid har varit och som det alltid ska vara!
Drömhår.
Gruppkram såklart.
Det var så himla fint att få hänga allihop igen en hel helg! Åhhåhhåhhh vad jag längtar till nästa gång.

Start.

Jag börjar min vecka med att dricka te, kolla mail, boka träningspass, klappa grisen på magen och lyssna på First Aid Kits andra singel från deras nya album. Fint.
Snart är det dags för ny kurs och äntligen blir det lite musikvetenskap!


Slutet av December {IG-pictures}

Jag och Daniel blev lediga och firade med bubblor och jag skar mig men fick det onda att gå över med ett fint plåster.Vi firade egen julafton och jag myste en massa med grisen innan jag skulle åka iväg för att fira jul med familjen.Hälsade på hos pappa och sedan blev det julafton med extra mycket eyeliner och röd mun.Godaste julgodiset och en kväll med te och julklappsbok när jag var tillbaka i Växjö.Unnade mig fina lurar på rean och sedan blev det dags att fixa sig för att fira in det nya året.Kille som hatar att åka bil och festskorna på.Världens godaste kaka och raketer i Göteborg. Och det var 2011 det!Den stora mataftonen..

..även kallad nyårsafton. Min var fin som tusan och annat kan det ju inte bli när man åker till Göteborg och firar med syster!Vi tog igen massa bus och prat som man missar när man bor tre långa biltimmar från varandra.Till förrätt fick vi chévre chaud som var så himla gott att jag och Daniel vart tvugna att laga samma på söndagen när vi kom hem.Kanske världens krämigaste lax och lök som smakade godis.
Till efterrätt blev det Johans fudgetårta som jag åt så mycket av att det kändes som att jag höll på att sprängas.
Kolla vilka fina assietter förresten! Uppsala Ekeby polar och jag vill så himla gärna ha likadana..Sedan tittade vi på raketer, drack cava och kramades för då slog klockan nytt år och nu är jag så himla redo för 2012!
RSS 2.0