Kobra
Precis hela helgen har vi flyttat och även om alla kartonger är uppackade är det fortfarande en himla massa kvar att göra. Men det är ju den roligaste delen! Gå och fnurla och åka på loppisar varenda helg. En massa nya fynd har också flyttat in. Bland annat den här supertjusiga kobratelefon som vi fick av Daniels faster. Det ska bli så fint att hitta den perfekta platsen för den i vår numera ganska stora lägenhet!

Linklove

Hur inspirerande är inte den här bloggen?! Jag blir så himla glad av alla finurliga saker man får läsa om och peppar ihjäl mig på alla diy-tips. Man kan bland annat få se det här:och det här:samt lära sig hur man ska göra för att bli såhär fin i håret:Gå in och kika vettja!

Februari {IGpictures}

Jag tänkte visa lite vilka bilder som har kommit upp i mitt instagram under februari som har varit en helt fantastisk månad med en himla massa fina upptåg.En kväll drack jag öl tillsammans med Minó och en morgon lyxade jag och Daniel till det med frukost på hotell.Köpte finfint block och hade en mysig kväll hemma hos Malin med vin, god mat och spel.Det blev min födelsedag och jag åt massa gott hela dagen. Precis så som det ska vara!Min finaste lilla hårboll och date på Kafe Deluxe.Pannkakor till brunch och så helt plötsligt hade vi varit tillsammans i tre år! ♥Alfons och jag sov lite innan jag skulle jobba natt och av min fina man fick jag rosor på alla♥dag!Rester från den 14e och en dag i kaxig krage.En blöt kille och redo för utgång med jobbet.Man fick gratis popcorn till förrätt och sen kom solen!Tåglektyr och flott fika i Göteborg.Lämnade Göteborg efter världens finaste helg med familjen och när jag kom hem hade Daniel köpt oss en nygammal fin bokhylla! Jag blev gladast i stan. Fining.


RSS 2.0