Thaigryta med kyckling och nudlar.


Det kanske inte gör sig lika tjusigt på bild som i magen, men käre värld vad gott detta är:



Dela kyckling och fräs i lite olja. När den nästan är klar lägger man i en pressad vitlöksklyfta, skivade champinjoner och tärnad paprika samt en bit purjolök som kan skäras i sneda lite större skivor. Salta och peppra lite. Undertiden allt fräser ihop blandar man (för en person) ½ dl vatten, 1 tsk kycklingfond, 1 tsk maizena, 1 tsk japansk soja och ½ tsk sambal oelek i en liten skål. Häll blandningen i stekpannan, rör om och och låt puttra ihop en stund. Häll i kokta nudlar i stekpannan, blanda runt lite, häll upp på en tjusig tallrik och ät!

Kommentarer
Postat av: Selma

Mums mums!

2011-04-06 @ 15:06:08
Postat av: Johanna

Selma: Kom hit så ska jag laga åt dig fining! :)

2011-04-07 @ 18:09:59
URL: http://attfyllaenbubbla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0