Ynkling.



Jag är sjuk för andra dagen i rad och det har jag ju definitivt inte tid med. Usch. Det enda som får mig att överleva är rostade mackor med prickigkorv, äppeljuice, ipren och sjunde säsongen av Weeds. Och en himla massa mys med lillhunden såklart. Men imorgon måste jag vara frisk.

Hallon och prickar.



Jag har spenderat större delen av min helg i Göteborg och det har varit hur perfekt som helst! Jag, mamma och syster är det perfekta teamet. Med mig hem fick jag bland annat en prickig klänning som är tunn och skön, ett par gummistövlar, hallonrosa läppstift från Make Up Store, kökshandduk och muggar. Sistnämnda kommer passa perfekt i den nya lägenheten. Nu är det bara lite mer än två veckor kvar!! Wiiie!

Lugnt och stilla

Åkte tåget hem till mamma, hann läsa (en riktig!!) bok och sitter nu i köket. Mätt på pizza och sippar rödvin. Ompyssling alltså. Man kan ha det bra mycket sämre.


Det bästa med en helt vanlig torsdag.

 

 

Efter några dagar med massa jobb, plugg och måsten var det helt underbart att få vakna upp med åtta timmars sömn i kroppen till strålande sol, prinsessnyheter och en himla massa valpgos. Fina torsdag, fortsätt såhär!



Red & Blue.


Två av dom finaste och bästa sakerna jag har köpt den senaste tiden är dom här:

'

En röd filofax som jag bär med mig jämt jämt jämt samt en fin börs från Monki som är rätt så liten men har fickor för både kort, lappar och mynt. Filofaxen är köpt på filofax.se där alla studenter har 30% på hela sortimentet. Hur bra som helst för en pappersjunkie som mig!

Nu är det plugga och tvätta som gäller för mig resten av dagen. Jag tänkte slita som ett djur för att kunna ta helg redan i morgon kväll!

Sött och surt.




Nu är det helg men jag ska jobba natt både fredag, lördag och söndag, så för att skapa lite lite helgkänsla har jag och Daniel ätit långlunch. Supergoda äppelpannkakor med hallon och vaniljglass. Yummie! Receptet hittar man här.

Med det önskar jag er en trevlig helg!

Januari (IG-pictures)

Lite senare än planerat, men så här har det i alla fall sett ut i mitt instagram under januari månad!



Julklappsparfym som doftar underbart och thaimat innan jobbnatt.



Alfapet jag fyndade för en tia och världens bästa frukost.



Mina pojkar och det nya köksbordet!



Förmiddagspromenad vid hästarna och kvällsprommenad vid slottet.



Utekväll med fina Malin och mumsegod sommardrink mitt i vintern.



Röda läppar på när det blev dags att träffa vänner som bor på tok för långt bort.



Samma kväll åt jag cupcake a la Karin och fick lyckopirr i magen när det blev gruppkram ♥



Årets första tulpaner och världens bästa spel!



Förberedelser på Palladium när Jesper Rönndahl och Emil Jensen skulle stå på scenen.
Ett lyckat arrangemang som vart helt slutsålt!



En sen kväll på Deluxe och en bushund som ska ut på promenad.



En fin dag på campus och en recension av Florence+The Machine jag skrev till en skoluppgift.



Brunch med scones och blueskväll på Palladium som även vart vår styrelses sista event.



En förmiddag var jag på mässa och fick massa godis och nudlar. En annan hittade jag Alfons såhär trött.


En himla fin månad den där januari måste jag säga, trots kyla från både väder och människor.
Mest har jag uppskattat samvaron med vänner och insett att jag har så himla mycket i mitt liv som jag är glad, tacksam och stolt över. En helt fantastisk start på året!

Nu längtar jag efter att hänga med februari. Än så länge har hon inte gjort mig besviken med födelsedagsfirande, vinkvällar och massor av sol. Och idag var det dags för nytt styrelseval i KLUBB och fast jag har lärt mig massor och haft himla kul känns det nu mest skönt att lämna det bakom och istället fokusera på andra saker jag också vill hinna göra!




25

I söndags fyllde jag 25. Det är visst lite speciellt fick jag lära mig men jag var så himla sliten så jag firade i lugn och ro med Daniel, mamma och Kenneth. Fint vare ♥
Jag fick frukost på sängen, fina paket, blev bjuden på restaurang och fick ännu mer paket! Och massa fina meddelanden och samtal. Åh, jag är så himla tacksam för att jag får omge mig med så fina människor!




Bland presenterna fanns till exempel dom fina glasen från Lagerhaus som man både kan ha whiskey, drinkar, mjölk och smoothie i, tulpaner, en prenumeration på bästa Nemi och London! En helt perfekt dag (som egentligen började redan i lördags kväll hemma hos Malin som bjöd på mat och tårta. Bästa!).

Krispigt, sött och mjukt.



Idag firar jag att det äntligen har blivit helg och att det är min första lediga sedan nyår. Först ut är pannkakor såklart! Den bästa ledighetsfrukosten. Sedan ska jag iväg och få massage. Åh som jag har längtat! Hoppas ni får en fin helg!

Skattgömma.

Jag tänkte visa lite av det jag fick med mig hem från loppisen i söndags!




Glasmuggar att dricka morgonte i och kristallflaska ala Mad Men blev mina för tre tior. Jag fann mig även några assietter i samma färgskala som våra tallrikar som jag är så himla förtjust i. Grönt är skönt!

RSS 2.0