Tacksamhet för ledighet.
Dom senaste tre dagarna har varit hur fina som helst. Jag har varit ledig, lagat finmat, påbörjat inhandlingen av höstkläder, lyssnat på för mig ny musik, pratat länge och ofta i telefon, spenderat många timmar på kafé deluxe med god mat och vin tillsammans med en vän, sett två filmer och en himla massa Glee. Nu gör det inte så mycket att jag måste jobba imorgon igen.

Hotlips.


Nu har jag en natt kvar att jobba innan jag har hela tre dagars ledigt. Snälla sol stanna kvar så jag får bada, plocka svamp, sitta på uteserveringar och läsa böcker i gräset.

Väderkvarnar, snäckor och marmelad.
I Haverdal hittade vi snäckor på strandenÅt massor av god mat
Åkte på utflykter

Njöt av solen
Köpte marmelad och saft i tjusiga flaskorTittade på fina små plåtlådor som innehöll ännu finare plåster
Busade med världens finaste onge
Hopp i benen åtgärdas på bästa sätt

I Haverdal med hela familjen kände jag mig mer lugn och tacksam än vad jag har gjort på länge. Det är helt jäkla underbart att få släppa tankar på jobb, skola och lägenheter för ett tag och bara få vara med de sex bästa personerna man vet.

Som ett minne långt bort

Tänk när det var sommar och man hade tjusigt frukostsällskap varje morgon.


Ett sommarhopplock från mobilenJordgubbsgott och hej för en stund.
Cupcakesen är ner packade och baddräkten likaså. Nu åker jag till västkusten för en stund men är hemma om några dagar igen. Trevlig helg!

Sommarfynd och saker att önska.

 


Sommarrean är igång och jag fyndade en väska för en 90-lapp. Inte helt fel när dragkedjan på min favorit har kapejsat.

Inatt ska jag jobba min tredje natt denna helg men imorgon har jag en ledig dag som ska bli alldeles underbart bra. Högst upp på önskelistan står sol så jag får bada. Som nummer två står räkor som jag har gått och suktat efter hela helgen.

Merry Cherry.

Jag har varit himla dålig på att uppdatera men jobbar man natt mest hela tiden så hinner man inte riktigt med allt runt om. Idag är jag i alla fall ledig vilket innebär att jag nostalgitrippar med Smashing Pumpkins, äter körsbär och läser. Ett galet bra sätt att spendera en torsdag om jag får säga det själv.


RSS 2.0