Ljusblått och prickigt.


Jag har en tenta på lördag och egentligen måste jag spendera all min vakna tid till att läsa. Men istället överkonsumerar jag världens bästa gröna te med mangosmak i fina nya höstkoppen tillsammans med kex och Ryan Adams nya skiva. Tänk att han kommer till Sverige i november! Hade gjort nästan vad som helst för att få åka till Göteborg eller Malmö för att lyssna. Åhh.

Det kanske bara är fantasier.


Idag har varit en såndär dag där man inte riktigt tar sig för någonting. Så istället för att plugga tar jag på mig lördagsklänningen och lagar finmiddag till min hane. Om jag inte orkar göra saker jag borde tänker jag i alla fall göra saker som jag vill så att dagen inte går om intet. Det är ju trots allt lördag.

Dagen då hösten kom.Idag var det dags att inviga höstskorna. Jag och Emilia skulle nämligen ge oss ut på höstpromenad!Vi smygtittade på fina hus med lummiga trädgårdar.
Vi hittade några trötta överlevare.Vi gick längst med sjön tills vi kom fram till stan. Där avnjöt vi en salladsbuffé, letade efter en klänning på Monki som inte hade kommit in än och köpte saker till morgondagens krypningsmaskerad.Och den här finfina teburken var självklart tvungen att följa med hem.

Så nu sitter jag här, med te, tända ljus och massor av kurslitteratur som jag borde börja läsa. Snart.

Fynd från förr.

Jag tänkte visa lite av det som har fått följa med hem från de senaste loppisturerna!


Mattallrikar till min samlarservis, serveringsskål och assietter.Tjusiga dessertskålar som passar perfekt till chokladmousse.


En GrönaAnnakopp som får fungera persiljehållare tills den får fler kompisar. Helt enkelt en massa klirr som man aldrig kan få för mycket av!

Hello Brunch.När man har jobbat hela natten och kommit hem så ynklig och klen så är det inte dumt att börja dagen med världens bästa lunchtallrik när man vaknar. Då är man helt klart redo för att skålla mandlar och gå på kalas med jobbet!

Röda stugor, pannkakor och en regnbåge.I förrgår hade jag världens bästa söndag vill jag lova.Jag och Daniel åkte nämligen iväg på loppisrunda! Först åkte vi till en liten som var väldigt dyr. Sedan kom vi till en som hade hur mycket glas, fat, möbler, lampor och tavlor som helst.Vi åkte på små grusvägar förbi röda stugor och fina stilleben.Efter två loppisar var magarna hungriga och då stötte vi på ett pannkakshus utefter vägen.
En himla tur för pannkakor blir man glad av.Sedan var vi redo för två loppisar till.En regnbåge och ytterligare några fynd senare åkte vi hem, lagade linsbiffar och tittade på film hela kvällen. Sa jag inte världens bästa söndag kanske?!


red satchel daylight


Tänk att något såhär fint kan ligga och vänta i brevlådan när man kommer hem. Jag beställde den från England för en vecka sedan och den är redan här och bara min. Perfekt röd och lagom stor för att kunna bära både kameran och allt annat som jag alltid måste släpa runt på. Wiiie!

Om det får en att drömma och hoppas på att en seglande båt ska komma


Den här måndagen har varit så himla himla fin. Först bjöd jag hem fina vänner på frukostmöte och massor av spännande planer smeds (kan man böja det så?). Sedan har det varit lektion, träning, veckohandling och pussar. Och en himla massa drömmande om att åka iväg en sväng om några månader. En hel lång och kall vinter till klarar inte mitt sommarhjärta. Jag vill ligga i solen och läsa dom bästa böckerna i alla fall några dagar till.

Vattenfärg, sega råttor och lakritsshots.


Med ny termin kommer inspark och det är vi alla glada för. Särskilt fina Emilia som fick vara med i leken fast hon är en tvåa.Lagindelning med hjälp av varandra och vattenfärg.
Uppraddade för att spotta råtta som kan vara en av mina topp-5-bästa-laglekar.


Sedan fick dom springa lite för det var dags för irländsk julafton.Med shots såklart!
Sedan fortsatte vi med andra lekar där jag hade fullt upp med att hejja innan festen drog igång på riktigt och höll igång i dagarna tre.

RSS 2.0