Lily of the Valley.


Åh idag är det nog den varmaste dagen i år! När jag gick ut genom dörren i morse kändes det som att man gick in i en vägg.

Jag passade på att plocka min favoritblomma så nu luktar det sommar i hela lägenheten. Det gäller att vara snabb innan dom rackarna försvinner igen.

Du bad mig ta kärlek lätt som en vind.I lördags satte jag på tvn för en gångs skull och det kan ha varit det bästa jag har gjort på länge. På svt visades Håkan på cirkus och vad kan vara bättre en lördagkväll? Hann dock bara se en kvart innan jag var tvungen att springa till jobbet men ikväll tog jag mig tid att titta på hela konserten på svtplay. Fy tusan vilken människa. Och band. Allt är kärlek och så himla himla fantastiskt. Explodera Bateria!


Här kan man titta om man vill bli glad en helt vanlig måndag:
http://svtplay.se/v/2439305/hakan_hellstrom_live_pa_cirkus/hakan_hellstrom_live_pa_cirkus

Babian.

För ett tag sedan fick KLUBB i uppdrag av kommunen att arrangera ett kulturevent inne i stan under våren. I fredags var det dags och vi hade turen att få höra och se Babian. Helt klart en bra bokning om jag får säga det själv.
Om man vill lyssna mer på hur jäkla bra dom är kan man klicka lite här!

Blårandiga sommarfötter.

Äntligen har världens bästa skor kommit och dom är perfekta och blåvitrandiga med mockadetaljer.
Jag har på känn att vi kommer att uppleva många fina sommaräventyr tillsammans.


Loppis på en söndag.

Ja det blev ta mig tusan en runda ut på landet igår också, men till ett annat ställe såklart.

Massor av småprylar och fina askar i plåt.


Och jag kom såklart hem med ännu fler tallrikar och assietter till våra överfulla köksskåp. Men fina är dom!

Loppislördag.

Idag har jag spenderat en del av min dag på en loppis en bit härifrån.En kokbok från 1940-talet med alla de bästa husmansrecepten.Några mattallrikar vid namn Flora från Gustavsberg.En stor emaljgryta från Kockum utan en endaste repa.Alltihop blev mitt för tre små 50lappar. Inte helt illa.


Puff


Jag hade helt glömt bort hur fantasktiskt det är med kalaspuffar + mjölk. Dagens mellanmål och jag kände mig som en flicka igen. ♥

Måndagskalas.

Idag tog jag ett paket under armen och gick på kalas.

Det var Josefinfinfins födelsedag och hon hade bakat världens godaste bärtårta.Födelsedagssång, hurra och en himla massa knäppa historier måste nog vara det bästa sättet att spendera en måndag.

Fredagslugn.Förutom den massiva kurslitteraturen som måste läsas är jag helt ledig idag. Lägger jag mig i solen och läser så blir det knappt jobbigt heller. Ojoj vad skönt!

Snart är det dags!

Om bara en vecka är det dags för vår KLUBBfestival och jag längtar. Idag promotade vi galejet och bjöd på klubbor, kaffe och plektrum till alla som ville ha.

CrazyHorse på besök.

Untz untz.


Åh, bli den 19e nu! Vill ni veta mer kan ni kika in här.

Sollunch.


Idag har jag spenderat flera timmar i solen. Det är himla bra när man kan träffa vänner och plugga utomhus.

Hallonpajkalas.Att äta hallonpaj under blommande träd med fina vänner kan mycket väl ha varit helgens höjdpunkt. Soliga majdagar gör en så himla lycklig!

Fly away with me.Idag är det äntligen sommar ute igen och jag är ledig! Det ska bli himla fint med hallonpajkalas och solhäng. Ikväll blir det utgång och spelning. Perfecto!

A good old cabin

En styck liten röd stuga mitt ute i ingenstans, med lummig skog och nära en sjö är bokad till sommaren. En hel vecka kommer vi bara vara två och det kommer att bli så fantastiskt fint!


En himla fin valborg.

Vi började firandet med att grilla.

Vi satt kvar ända tills solen försvann och det blev kallt. Då bytte vi ut filthäng mot Emelies lägenhet.
Sedan gick vi ut, träffade massor av fint folk och försvann in i dimman.RSS 2.0