2011- sista dagen.

Här kommer den lilla nyårslistan-årsresumén för 2011. 
Den cirkulerar runt på massor av bloggar men jag har haft min liggade i en mapp på
datorn och vet tyvärr inte riktigt vartifrån jag har lånat den.. Men men. Här kommer den
i alla fall: 1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag var med och arrangerade en festival, var på Way out West och köpte mig en alldeles
egen Alfons.
 2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga.. 3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Japp! Frida och Micke fick deras Eddie ♥ 4. Dog någon som stod dig riktigt nära? Nej. Inte det här året tack och lov. 5. Vilka länder besökte du? England och Nederländerna.


6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?
En ny, större lägenhet (vi har skrivit på kontraktet!) och mer tid att göra sånt som jag
längtar efter. Som att börja skriva musik igen. 7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 21 augusti när den nya familjemedlemmen flyttade in. 8. Vad var din största framgång 2011? Det måste nog vara att jag har lyckats både plugga, arbeta med KLUBB samt nattjobbet.
Slitigt men himla kul. 9. Största misstaget? Inga som jag kan minnas faktiskt. 10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Efter att ha kört på alldeles för hårt i vår och sommar blev jag dålig men nu tror jag
att det börjar bli bättre! 11. Bästa köpet? Iphonen och Alfons ♥ 12. Vad spenderade du mest pengar på? Klänningar, äventyr och mat. Värt varenda krona.

 13. Gjorde någonting dig riktigt glad? En helg i sommar samlades familjen i Haverdahl och det var nog det finaste i år.
 14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Tallest man on Earth – Like the wheel (pianoversionen). Tröttnar aldrig. 15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare tror jag. Starkare vet jag. 16. Vad önskar du att du gjort mer? Sovit och badat i havet. 17. Vad önskar du att du gjort mindre? Grubblat över saker som inte har någon lösning. 18. Hur tillbringade du julen? Med familjen i Göteborg. Fint vare! 19. Blev du kär under 2011? Jag är alltid kär ju.

20. Favorittidning? Lantliv. 21. Favoritprogram? Glee, Grey's Anatomy och Californication. 22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Jag hatar nog ingen tack och lov. Men det finns de som jag inte ser som vänner längre. 23. Bästa boken du läste i år? Låt den rätte komma in tror jag. Älskar hur han skriver den där John. 24. Största musikaliska upptäckten? Hmm. Kanske Samling? Grymt bra var dom. 25. Något du önskade dig och fick? Mycket tid med familjen och massor av pussar från Dannebananen. 26. Något du önskade dig men inte fick? Inget viktigt tror jag. 27. Årets bästa film? Black Swan får det bli. 28. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Firade med bästa gänget i Örebro. Åh vad fint det var!

 29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Det var snålt med sol tycker jag.. 30. Vad fick dig att må bra? Musik, bra böcker, kärlek, äventyr och överraskningar. 32. De bästa nya människorna du träffade? Minó har jag arbetat med endel innan men inte blivit kompis med förrän detta året
så hon får räknas, och såklart Malin som flyttade hit i höst!

Läsa, titta, inspireras, skratta, skaka på huvudet och hålla med.Jag följer så hutlöst många bloggar och går jag inte igenom min bloglovin' på två dagar har jag en 200-300 inlägg att läsa igenom. Nu när man kanske har lite julledigt tänkte jag tipsa om några av mina absoluta favoriter:

Anna Malmberg bor i Paris och tar fantastiska bilder av gamla saker, vackra kvinnor och annat som är fint.
Om man börjar dagen med att läsa Emmas blogg så får man en riktigt bra start. Emma har så många fina gamla saker och är nog världens mest påhittiga människa.
Beatrix har bra vegetariska recepttips, en fantastisk garderob och ger en massa tips på saker som gör dagarna så himla mycket finare. Som att spela pingis till exempel.

Annika har fantastiskt godishår, målar och illusterar så himla fint och ger sina läsare egentillverkade skrivbordsbakgrunder som är superdupermegafina.

Evelina tar precis sådana bilder som jag önskar att jag hade på väggen hemma. Helt otroligt vackra.
Rebecca bor i Kalmar och har ett hem som är fyllt med fantastiska loppisfynd som gör att jag vill att det ska vara loppissöndag varje dag. Bästa jobbet har hon också - konditor!
Fina Mariell kommer från Norge, har nyligen bott i Paris men bor numera i London där hon och hennes Jostein ska gifta sig. Hon är inspiration ut i fingerspetsarna och man vill äta upp varenda bild för hon fotar så fint.

Severina bor i kollektiv, är snygg som få, har en fatastiskt garderob och tar helt underbara foton.


Till sist måste jag ju såklart nämna Clara. Fantastiska bilder, finurliga tips och en förtjusande bebis. Det är bra att det finns kvinnor som Clara som inspirerar andra till att tycka och tänka och visar människor att ingenting egentligen är omöjligt.

December (IG-pictures)

Hej hej, jag lever. Men mellan jobb, plugg och julfix har det knappast känts så.. Nu börjar det dock lugna ner sig lite och efter att jag har jobbat inatt ska jag bara ta det lugnt tills julen är över. Puh.

Lite såhär har det dock sett ut i mitt instagram under de veckor som har gått av december.Morgonmys och tedrickande.Möte med fika och frukostsmoothie.Komma hem från jobbet och mysa med nyvaken hund och tända första ljuset i adventsljusstaken.Loppisrunda och ett teakbord till LPspelaren som jag fyndade för 35 riksdaler.Förrsta glöggen och ett odecembrigt väder.Jag tog tåget till min bästa i Kalmar.Godaste hamburgaren och schnögga med vin i kroppen.Kalmar by night och hejdåfika dagen efter.Bordsdekoration och sen kom det äntligen lite snö!Jag fick en hjort med posten och Alfons mötte snön för första gången (och gillade det som tusan).Filmmys med popcorn och mitt nya fina hårspänne.Julmarknad och fikadate med ♥Lussebak och världens bästa gos.Pysselkväll med KLUBB och en hund som somnar precis överallt hela tiden.Julfest med styrelsen innebär både glöggprovning, julbord, paket och efterrätt.Karaoke-fredag och vin med Malin och den sista bilden är från dagens julgodisbak. Yummie!Pysselmåndag.Igår bakade jag kakor, tände massor av ljus och satte upp samlade toarullar på bordet.Det var nämligen dags för KLUBBs lussevaka och man fick göra fina smällkarameller med bokmärken och rosetter i mängder.Himla fina blev dom och de fick följa med hem till Karin och Karin där granen skulle pyntas. Jag var dock tråkig och gäspig så jag stannade hemma och tur var väl det. Jag somnade nämligen vid tio och vaknade elva timmar senare..

Bästa vintermedicinen.


För att kroppen ska klara av att vara vaken och lika pigg som under våren och sommaren proppar jag i den mängder med te, apelsiner och clementiner samtidigt som jag lyssnar på det här. Då gör det helt plötsligt inte så mycket att minusgraderna börjar trilla in och man måste skrapa rutan på bilen varendaste morgon.

Helg

Nu åker jag iväg till Kalmar och hänger med min böna. Kommer bli sååå fint!


RSS 2.0