Thaigryta med kyckling och nudlar.
Det kanske inte gör sig lika tjusigt på bild som i magen, men käre värld vad gott detta är:

Dela kyckling och fräs i lite olja. När den nästan är klar lägger man i en pressad vitlöksklyfta, skivade champinjoner och tärnad paprika samt en bit purjolök som kan skäras i sneda lite större skivor. Salta och peppra lite. Undertiden allt fräser ihop blandar man (för en person) ½ dl vatten, 1 tsk kycklingfond, 1 tsk maizena, 1 tsk japansk soja och ½ tsk sambal oelek i en liten skål. Häll blandningen i stekpannan, rör om och och låt puttra ihop en stund. Häll i kokta nudlar i stekpannan, blanda runt lite, häll upp på en tjusig tallrik och ät!
Kommentarer
Postat av: Selma
Mums mums!
Postat av: Johanna
Selma: Kom hit så ska jag laga åt dig fining! :)
Trackback